Regler och riktlinjer

cssReglerna ska godkännas för användning

För att få använda denna hemsida och dess tjänster måste du godkänna alla regler listade här.

cssUndantag från regler kan inträffa

Undantag från reglerna kan göras i enskilda fall. Kontakta oss för mer information.

cssOlagligt innehåll är förbjudet

Din kortlänk får inte leda till sidor innehållandes eller med nära anslutning till hemsidor med olagligt innehåll. Olagligt innehåll kan innebära exempelvis drogförsäljning, prostitution eller fildelningssidor. Dessa länkar byts ut mot någon av våra partnersidor eller tas bort vid minsta misstanke.

cssÖverdriven användning är förbjudet

Att skapa länkar till dig själv eller din organisation är helt okej, till och med i stora mängder. Att via t.ex. bottar skapa massvis med länkar eller överdrivet skapa länkar utan något syfte tillåts inte. Dessa kortlänkar kommer tas bort.

cssDejtinglänkar, porrlänkar och dylikt

Den generella regeln är att länkar till dejtingsidor och porrsidor inte tillåts. Detta eftersom dessa tenderar att vara phishingsidor eller rena bluffsidor avsedda för att lura användaren på pengar.

cssSpam är förbjudet

Spamlänkande tillåts inte. Detta belastar våra servrar och missleder användare att tro att haha.se har någonting med spammet att göra. Dessa länkar byts ut mot våra egna affiliatelänkar. haha.se bedömer själva vad som faller in under spam.

cssBedrägligt innehåll är förbjudet

Kortlänkar som leder till misstänkta bedrägliga hemsidor kommer ändras eller tas bort. Bedrägligt innehåll kan vara exempelvis phishing, malware och pyramidspel.

cssTveksamheter behandlas som regelbrott

På det sätt som vi känner bäst lämpat.

cssVi samlar viss information om dig

Informationen vi samlar är sådan vi använder för att driva hemsidan. Det är dels det som du själv skriver in i hemsidans olika fält. Utöver det samlar vi din IP-adress för att kunna utesluta särskilda sådana vid behov. Viss information samlas av statistikskäl av hemsideleverantören och utöver det kan spårare, cookies och övrigt samlas av våra partners (t.ex. affiliatehemsidor och dylikt).

cssVi delar inte din information

Vi delar inte länkarna du förkortar. Dock kan andra användare som känner till länkändelsen läsa statistiken om din länk. Vi arbetar för att hålla säkerheten hög men vid eventuella hackerattacker och intrång ansvarar vi inte för eventuell förlorad information eller läckt konfidentiell information. Förslagsvis länkar du inte till innehåll du inte vill dela med världen.

Om du söker skydda dig själv från integritetskränkande informationsinsamling rekommenderar vi att du skaffar en VPN, t.ex. ExpressVPN.

cssDu har inga rättigheter här

Alla beslut, ändringar och borttagna länkar från vår sida är slutgiltiga. Det finns ingen process för överklagande, haha.se är en diktatur.

cssBannlysta domäner

Vissa domäner är bannlysta p.g.a. regelbundna brott mot på denna sida listade regler.

Bannlysta domäner per 202404 inkluderar: o18.click, aff.live, o18.link, stats.postaffiliatepro.com, site123.me, igpro.shop, 97992.top, feneto.shop, onedex.shop, netbix.shop, wspro.shop, plcpro.shop, globalmake.fun

cssSunt förnuft är önskvärt

Använd sidan med förnuft så bryter du antagligen inga regler.

Happy kortlänkande! :)